mL Arquitectura centra la seva activitat professional en el desenvolupament integral de projectes d’Arquitectura, Rehabilitació, Urbanisme i Disseny d’Interiors.

L'ESTUDI

Des del Baix Empordà, en una situació privilegiada i al cor de la Costa Brava, el nostre territori ens ofereix una infinitat de possibilitats. L'Arquitectura ens dona les millors eines per crear aquests espais i el nostre Estudi ofereix els millors recursos per dur-ho a terme.


mL Arquitectura és un estudi d'arquitectura fundat per Mònica Lavall l'any 2004 on coordinem un equip de professionals i col·laboradors externs per desenvolupar diferents tipus de projectes, sempre adaptats al client.

Disposem d'un equip competitiu en constant diàleg. El nostre objectiu principal és la satisfacció del client, l'usuari final. Cal escoltar-lo, adaptar-se a les seves necessitats i crear una comunicació fluïda per així poder complir amb les seves necessitats d'ús, creant un producte atractiu, un producte a mida.


El projecte ha de sorgir de la col·laboració amb el client i l'entesa amb els diversos professionals que intervenen tant en el projecte com en la construcció. El nostre compromís és realitzar aquest producte amb rigor, aportant idees, buscant la funcionalitat, creant espais atractius, valorant totes les solucions possibles, apostant per la bona execució i cuidant els acabats i els detalls finals.Serveis

Projectes Arquitectònics

Obra Nova

Rehabilitació

Direcció i Gestió d’Obra

Urbanisme

Documents i Tràmits

Cèdules d’Habitabilitat

Certificats d’Eficiència Energètica

Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE)

Informes Varis

Gestions amb l’Administració

Altres

Projectes i Llicències d’Activitat

Estudis de Seguretat i Salut

Estudis de Viabilitat

L'EQUIP

Mònica Lavall

Nascuda a Barcelona l'any 1974.


Va cursar els estudis d'arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAB) on obté el Títol d'Arquitecte Superior el febrer de 2000.


Durant els anys a la universitat i una vegada finalitzats els estudis col.labora en diferents despatxos d'arquitectura a Barcelona.


L'any 2001 s'instal.la a Palafrugell on també col.labora amb altres professionals fins que l'any 2004 s'instal.la pel seu propi compte i crea l'estudi mL Arquitectura.


Col·laboradors

Arquitectes

Anna Àvila Margarit

Lluís Ferrer March

Pau Ristol Roura

Guillem Mañé Rovira

Anna Sabrià Benito

Reverendo - Ginesta arquitectes

Arquitectes Tècnics

Montserrat Rosell López

Jaume Noguer Gómez

Josep Rodríguez Gómez

Robert Gelabert Ferrarós

Sònia Vergés Roig

Xavier Reina - Arqtec, SLP

Raúl Muñoz Pacheco

Enginyeria i Paisatgisme

Artec Enginyeria, SLP

Marc Pujol Clopés

Càlcul Estructural

Alba Bonada Vila

Anna Manyà Gilabert

Georgina Virgili Pascual

Static Enginyeria, SA

Estudi m103, SLP

Estudiants d’Arquitectura

Albert Lavall Domingo

Núria Garrido Guisado

Jordi Guixeras Lopez

Gerard Viader Muntaner

Delineants

Mireia Lavall Domingo

Esmeralda Sánchez Muñoz

Pere Andreu Camps

Jorge López Verdugo

Projectes

Contacte

mL Arquitectura